BEP Talk 29/11/23

Dit jaar hebben we de launch van de derde editie van ons magazine BEP groter aangepakt. Op woensdagavond 29 november was de release van BEP#3 in de grote zaal van LUX Nijmegen. De bijzondere sprekers, de afsluiting met live-muziek, het fantastische publiek van 320 bezoekers. Het was een groot succes!

Programma

Om 20 uur gingen we van start, onze leuke presentator Joep Peters trapte de avond af en Marie Cecile en Tessa kwamen het podium op. Eerst was er natuurlijk even aandacht voor de nieuwe editie van het BEP magazine.

Toen volgden de  vier interessante sprekers van de avond:

  • Yeliz Çiçek (hoofdredacteur Vogue Nederland) kwam vertellen over de weg die ze heeft afgelegd om hoofdredacteur van VOGUE NL te worden.
  • Astrid Sanders (Bestuur Stichting de 4daagse) liet met een kijkje achter de schermen zien hoeveel werk komt kijken bij de organisatie van de Vierdaagse.
  • Do Bongers (Basic Theory Ferments) is actief als culinair activist. Wat is dat precies? Joep vroeg haar van alles over haar missie.
  • Celia Okoro (Nachtburgemeester van Nijmegen) vertelde over het belang van het nachtleven in Nijmegen. She rocks!

Zangeres Sher kwam de avond afsluiten, de sfeer was super! Na afloop kwam iedereen (als je deze besteld hebt) met veel enthousiasme de BEP#3 met de goodiebag ophalen. 

Het was een avond vol inspiratie, positiviteit en plezier! Wat zijn er toch veel leuke vrouwen in Nijmegen en omstreken! Zien we jullie weer in 2024?

 

BEP magazine
Het magazine over de
vrouwen uit Nijmegen

Volg ons

© 2023 BEP Magazine // Algemene Voorwaarden
door StudioBont & Keizer Karel Webdesign