Support your local women

Wil jij als bedrijf laten zien dat je achter BEP staat? Draag je de Nijmeegse vrouw een warm hart toe en wil je bij BEP aansluiten?

Met het streven naar diversiteit en inclusiviteit samen met het bewustzijn van de genderongelijkheid op de achtergrond, vonden we het hoog tijd dat er een opvallend en interessant magazine moest komen over vrouwen uit Nijmegen. Na het succes van BEP#1 hebben we besloten om een tweede uitgave te gaan maken. We merken aan de enthousiaste reacties dat er veel interesse in is. En ja, natuurlijk mag iedereen -m/v/x- BEP lezen! BEP laat je zien en is er voor iedereen.

Nijmegen is een stad volop in ontwikkeling. Ook zijn er zijn een heleboel interessante vrouwen in Nijmegen die ook in beweging zijn. Vrouwen om trots op te zijn. We delen hun boeiende verhalen graag in een mooi magazine dat zowel informatief als amusant is. Elkaar meer bewonderen en minder oordelen is key. Een magazine als dit is er in Nijmegen nog niet. 

#supportyourlocalwomen

Wij zoeken ambassadeurs! Ambassadeurs zijn bedrijven die de Nijmeegse vrouwen de meest trotse vrouwen van Nederland willen maken ;). Meer bewonderen, minder oordelen. Vorig jaar hadden we maar liefst 40 ambassadeurs die BEP een warm hart toe hebben gedragen. Maar ook nu is er geen BEP#2 zonder ambassadeurs. Ambassadeur worden kan al vanaf €150,-.

Draag je net als BEP de Nijmeegse vrouw een warm hart toe en wil je bij BEP aansluiten? We hebben daarvoor 4 pakketten:

#SUPPORT10: Logo op de speciale ambassadeurs pagina + 10 exemplaren van BEP magazine - € 150,-

#SUPPORT25: Logo op de speciale ambassadeurs pagina + 25 exemplaren van BEP magazine - € 250,-

#SUPPORT50: Logo op de speciale ambassadeurs pagina + 50 exemplaren van BEP magazine - € 495,-

#SUPPORT100: Logo op de speciale ambassadeurs pagina + 100 exemplaren van BEP magazine - € 849,-

Interesse

Heb je interesse om ambassadeur te worden? Daar zijn wij super blij mee! Je kan ons daarover mailen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., maar nog beter (en gezelliger) is om ons even te bellen dat kan met Tessa: 06 44 71 24 42 of met Marie Cecile: 06 41 39 90 36

 

BEP magazine
Het magazine over de
vrouwen uit Nijmegen

Volg ons

© 2022 BEP Magazine // Algemene Voorwaarden
door StudioBont & Keizer Karel Webdesign