#supportyourlocalwomen

Hier is ze dan, het nieuwe fantastische magazine over Nijmeegse vrouwen! BEP laat zien dat je als vrouw trots mag zijn op wat je doet, maar ook dat je trots mag zijn op de andere vrouwen in je omgeving. In dit geval de vrouwen uit Nijmegen. Onze stad is toe aan een platform waarin vrouwen hun verhalen mogen vertellen! Iedereen verdient een trots gevoel.

Het is hoog tijd voor iets nieuws, iets positiefs.
Een uniek collectors item dat iedereen iets brengt.
Een magazine vol Nijmeegse vrouwen, elk met een verhaal.
Verhalen over mooie initiatieven, dromen en carrières,
maar ook over rauwe avonturen en rake levenslessen.
BEP laat je zien.

Wat zijn er veel bijzondere en inspirerende vrouwen te vinden. BEP brengt de verhalen bij je. Lees over de kracht van de vrouw die ze toont als ze het over haar passie heeft, over de missie in haar leven of over de gebeurtenissen waaruit mooie levenslessen zijn voortgekomen. Het overdragen van deze kennis en ervaringen geeft kracht aan vrouwen.
 

BEP geeft je inspiratie voor nu en kracht voor de toekomst


Dit eenmalige collectors item bestaat uit bekende en onbekende Nijmeegse vrouwen, allemaal met een uniek verhaal. De bijzondere vrouwen zijn allemaal op een prachtige manier in beeld gebracht.

Een special over de toekomst geeft een mooie vooruitblik na een lange corona-periode. Want er gaan mooie dingen gebeuren!

Beauty

BEP is kleurrijk en een tikje artistiek, je wil haar gewoon vasthouden! Afwisselende pagina's met uiteenlopende onderwerpen en mooie, grote foto's. BEP is advertentievrij. Dit lifestylemagazine is een collectors item die je voorlopig nog niet uitgelezen hebt!

Het fantastische eenmalige exemplaar van 132 (!) pagina’s dik is als pre-order te bestellen. De release-datum is 14 november 2021. Als je voor die tijd bestelt, ontvang je er een gratis setje van 3 cadeaukaartjes bij.

Pre-order en ontvang dit prachtig collectors item eind november!

 

 • BEP magazine #1
  BEP magazine #1

  BEP magazine laat je de wereld van vrouwen in Nijmegen zien. Bestel het nieuwe Nijmeegse lifestyle magazine!

  ∙ Collectors item
  ∙ Release: 14 november 2021
  ∙ Uiterlijk 19 november in huis
  ∙ 136 pagina's dik
  ∙…

  € 12,95
© 2021 BEP magazine | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel