Vraag maar raak

Hieronder kun je de meest voorkomende vragen over BEP magazine vinden.
De kans is groot dat hiermee je antwoord al gevonden is.

Zit je vraag er niet bij? Stuur een mailtje naar info@bepmagazine.nl
 


Bestellen
Hoe kan ik de BEP bestellen?
Je kunt de BEP hier bestellen. Maar ze is ook offline te koop, deze adressen komen online zodra ze bekend zijn.

Waarom werken met pre-orders?
Een van onze kernwaarden is 'bewust ondernemen' en met pre-orders bestellen we nooit te veel magazines bij de drukker. We drukken dus niet meer dan nodig is om verspilling en afval tegen te gaan. Daarnaast steun je met een pre-order ook ons initiatief. Je vertrouwt ons met een bestelling vooraf.

Wat kost de BEP?
De BEP kost 12,95 euro excl. bezorgkosten.

Algemene voorwaarden?
Lees ze hier.

Verzenden
Wanneer komt de BEP uit?
De releasedatum is op 14 november 2021.

Wanneer kan ik de BEP verwachten?
BEP komt op 14 november uit. Daarna worden ze verstuurd.
Binnen 4 werkdagen ligt ze in je brievenbus.

Wat is de verzendtijd van BEP?
Je pre-order heb je uiterlijk 19 november in huis.
Als je na 14 november besteld is het op=op,
omdat we uit een kleine extra voorraad moeten leveren.

Hoe wordt BEP verzonden?
Met duurzaam en klimaatneutraal in ons achterhoofd gaan we de BEP zoveel mogelijk met de fiets rondbrengen. De bestellingen buiten Nijmegen zullen we versturen met de reguliere post.

Wat zijn de verzendkosten?
De verzendkosten binnen Nederland zijn 3,95 euro. Je kunt ook kiezen voor ophalen: Waalbandijk 16, Unit 45A te Nijmegen (gratis). Verzenden naar het buitenland? Neem even contact met ons op.

Visie
Waar staat BEP voor?
BEP laat zien dat je als vrouw trots mag zijn op wat je doet, maar ook dat je trots mag zijn op de andere vrouwen in je omgeving. In dit geval de vrouwen uit Nijmegen. Onze stad is toe aan een platform waarin vrouwen hun verhalen mogen vertellen! Iedereen verdient een trots gevoel Bep gaat over de kracht van de vrouw die ze toont als ze het over haar passie heeft, over de missie in haar leven of over de gebeurtenissen waaruit mooie levenslessen zijn voortgekomen. Het overdragen van deze kennis en ervaringen geeft kracht.

Waarom de naam BEP?
'Beppen', oftewel gezellig kletsen, is een van oorsprong Amsterdamse uitdrukking. Beppen is iets wat vooral met vrouwen geassocieerd wordt en het zorgt voor een vertrouwd gevoel. Gezellig bijpraten met je vriendinnen is iets wat elke vrouw wel herkent. Het kan overal over gaan, van lichte tot zware onderwerpen. Daarnaast zal natuurlijk na het lezen van de BEP behoorlijk wat bij-te-beppen en door te vertellen zijn. Bep is lekker kort en krachtig. Een naam met een knipoog! ;)

Denken jullie aan duurzaam ondernemen?
Jazeker! Lees onze 'Groen' pagina.

Inhoud
Wat kan ik allemaal in de BEP verwachten?
Het is een magazine vol Nijmeegse vrouwen, elk met een ander verhaal. Verhalen over mooie initiatieven, dromen en carrières, maar ook over rauwe avonturen en rake levenslessen. Trots zijn mag!

Klacht
Mijn BEP is niet bezorgd
Dat is vervelend! Neem contact met ons op. We reageren binnen 3 werkdagen.

Mijn BEP is beschadigd aangekomen
Nee, geen kapotte BEP! Neem contact met ons op.

Ik voel me ergens niet fijn over
Dat is niet leuk en niet onze bedoeling. We staan open voor een gesprek. Neem contact met ons op.

Adverteren
Kan ik ook adverteren in de BEP?
Er staan geen advertenties in de BEP. Draag je net als BEP de Nijmeegse vrouw een warm hart toe en wil je vrouwen een podium geven? Wil je ons mooie initiatief steunen? Word dan ambassadeur en verschijn met je logo op onze special #supportyourlocalwomen pagina! We hebben diverse opties. Lees hier meer.

Wie?
Het idee van BEP is bedacht in de zomer van 2020 door ons, Marie Cecile en Tessa van StudioBont. Het idee van een eigen uitgave in deze vorm pruttelde al een tijd. We zochten nog naar een passend idee en tijdstip. Ineens kwam de ingeving voor een lokaal magazine voor alle vrouwen en waren we niet meer te stoppen.

Wij zijn grafisch ontwerpers en ondernemers en hebben al heel wat magazines en boeken vormgegeven. Maar een magazine ‘from scratch’ opzetten is wel een ander level. We gaan dit avontuur aan omdat we er vertrouwen in hebben.

We doen het niet alleen: we hebben een groot en professioneel team van lokale tekstschrijvers en fotografen verzameld. Zij werken met ons mee om de BEP tot een knallend succes te maken. We hebben ook hulp van een ervaren bladenmaker en andere enthousiaste (vakkundige) mensen om ons heen.

 

 

© 2021 BEP magazine | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel